De kriminelle vinder kampen om fremtiden

,
De kriminelle vinder kampen om fremtiden

IT-kriminelle bagmænd tjener dagligt mange penge på dine besøg på deres ulovlige tjenester. Det gør de blandt andet gennem de reklamer og annoncer, der er på siden, som udelukkende vises med et formål om at tjene penge. Du støtter altså organiserede kriminelle og den voksende økonomi i deres netværk.

IT kriminelle udnytter at de ikke kan fanges

I dag er internettet blevet et væksthus for organiseret kriminalitet, fordi det er så nemt at drive ulovligheder på nettet, uden at folk opdager det. Samtidig har det i langt de fleste tilfælde ingen konsekvenser for de IT-kriminelle. Politiet kan nemlig ikke, hvor end de gerne ville, hverken stoppe eller fange dem alle. De kriminelle lever af, at der er millioner af almindelige brugere som dig, der bruger deres tjeneste uvidende om, at de støtter organiseret kriminalitet. Hvis du, og alle du kender, stopper med at bruge de ulovlige tjenester, så kan vi sammen hindre mange penge i at ende hos de kriminelle.

De udnytter at folk ikke tænker sig om

De kriminelle udnytter, at vi som forbrugere ikke tænker os om, og at vi fra naturens side helst tager valg, der er nemme og lige til. Det er nemt at bruge en tjeneste, der ser lovlig ud, fordi vi bliver vi ikke mindet om, at vi gør noget forkert. Det ville være sværere for os at bruge en af de ulovlige tjenester, hvis det var tydeligt, hvad vi faktisk var med til at støtte.

Det ved de kriminelle godt, så det er derfor de lurer på og efterligner de mange lovlige tjenester, for så er det svært at se og mærke forskel på en ulovlig og lovlig tjeneste.

Eftersom de ulovlige tjenester ikke har betalt for deres indhold og er ligeglade med rettighedshaverne til filmene, så har de ofte mere indhold, hvorfor deres tjenester er meget fristende at bruge. Valget er let og nemt. Filmen er gratis, og den er kun ét klik væk.

Men husk på, at når du streamer film fra en ulovlig tjeneste, så er det aldrig gratis. Du betaler enten ved, at dine besøg sender penge direkte til de kriminelle bagmænd eller ved at udlevere data om dig selv.

Færdigheder

Indsendt den

29. oktober 2016