LOMMEFILM

Lommefilm afholdt i perioden 8. maj til 2. juni workshops for 6.-9. klasser på 30 folkeskoler landet over. Eleverne skulle lave deres egne kampagnefilm, der viser og advarer imod konsekvenserne ved ulovlig streaming.

Det resulterede i 190 flotte bud på en kampagnefilm og undervisning af lige under 1.000 folkeskoleelever.

Der har været rigtig mange flotte bidrag, og det har været spændende at følge med i, hvordan unge fortolker problemstillingen. Eleverne har arbejdet fokuseret og reflekterende med opgaven. Mange af de kampagnefilm, der er produceret, vidner om høj kvalitet, og at eleverne har fået forståelse for de forskellige konsekvenser.

Der er netop fundet fem vindere – en fra hver region, der har vundet en tur i biografen for hele klassen. De fem vindere kan ses her:

Vinder i Region Sjælland – ‘Fremtidens Forfærdelige Film’ af Sylvester, Sarah, Ida J. og Viktoria fra Dyhrs Skole i Slagelse:

Vinder i Region Syddanmark – ‘Illegal Movie Seekers’ af Kristoffer, Niclas, Oscar og Magnus fra Auraskolen, afd. Sønderris i Esbjerg:

Vinder i Region Nordjylland – ‘Ulovlig Streaming Har Konsekvenser’ af Lærke-Olivia, Celeste, Julie og Mille fra Strandby Skole ved Frederikshavn:

Vinder i Region Hovedstaden – ‘Ødelagt Aften’ af Villiam, Simon S., Emilie og Laura fra Korsvejen Skole i Kastrup:

Vinder i Region Midtjylland – ‘Romeo og Julius’ af Lewis, Jonathan, Sofia og Osman fra Gammelgårdsskolen i Åbyhøj:

 

 

Læs mere om Lommefilm HER