Du skader en presset branche

Corona pandemien har ledt til, at der de seneste år er blevet brugt flere timer hjemme i sofaen end normalvis. Når folk er mere hjemme, bliver der også set flere film. Globalt var der en stigning i streaming af film og serier under Corona-krisen, men desværre var det ikke kun det lovlige forbrug, der steg.

Samtidigt har filmbranchen gennem de seneste år været presset af enten lukkede biografer eller skrappe restriktioner ved besøg i biograferne, udsatte indspilninger og en økonomisk krise. Det er derfor netop nu særligt vigtigt at støtte op om den danske filmbranche, hvis vi fremadrettet skal producere flere gode film.

Støt med lovligt forbrug

Hvis du vælger at se en film ulovligt, støtter du kriminelle bagmænd fremfor de folk, som har været med til at skabe den. Brug derfor en af de mange lovlige udbydere af film og serier. På den måde er du med til at sikre den danske filmbranche.

Er du i tvivl om, hvor du kan finde den film eller serie, du gerne vil se? Så gå ind på www.filmfinder.dk. Her kan du søge på både film og serier og få et overblik alle de lovlige steder, du kan se dem. På den måde sikrer du, at du støtter dem, der har skabt filmene. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt den tjeneste du bruger er lovlig eller ej, kan du bruge URL-tjekkeren. Her kan du indtaste en given tjenestes URL og få svar på, om den er dømt ulovlig ved en dansk domstol.

Fotokreditering: Denise Jans